Wat zijn de kosten?

doorFrances Peters

Wat zijn de kosten?

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek geeft ons beiden de gelegenheid te checken of ik de hulpverlener ben die aan je vragen kan voldoen. Je krijgt ruimschoots (90 minuten) de tijd je vragen te stellen en te kijken of het goed voelt, of niet.

Kosten voor dit gesprek: €30,25.

Sessies

De coach/counsellingsessies zijn in de vorm van een gesprek.               De eerste sessie bestaat uit het verder kennismaken en het samen opstellen van een plan van aanpak. Wanneer je als client de aangeboden intakeformulieren hebt ingevuld, lopen we die ook samen door.

Je kunt kiezen voor een serie van 5 of 10 sessies en dan gaan we samen kijken of er meerdere sessies nodig zijn om aan je hulpvraag te voldoen. Het aantal sessies is altijd in overleg.

De duur per sessie: maximaal 90 minuten. Kosten per sessie € 65,00.

 

Over de auteur

Frances Peters administrator

Werkzaam als Coach/Counsellor sinds 2010, met als expertise identiteitsontwikkeling en de impact van het opgroeien in een dwingende groep met sektarische kenmerken.

1 reactie tot nu toe

Marco BosmaGeplaatst op1:11 pm - okt 15, 2019

Goedemiddag. Via een Facebook bericht ivm het gezin wat is gevonden in Drenthe, kwam ik jullie site tegen.

Ik ben 45 jaar Jehovah’getuigen geweest, en behoorde tot de top van deze organisatie. Na mijn uitsluiting ben ik in behandeling gekomen voor ptts trouma. Nu heb ik ook een opleiding gevolgd en behaald bij het Civas.(Trouma, depressie)
Op dit ogenblik volg ik een studie bij psyq ivm ervaringsdeskundige.

Toen ik jullie berichtje las, besefte ik dat wij voor het zelfde doel werken nl deze mensen helpen. Is er een mogelijkheid om elkaar hierin te ondersteunen??

Met vriendelijke groet,
Marco Bosma

Geef een reactie