OwnFreeChoice Praatcafé

OwnFreeChoice Praatcafé

Het Praatcafé is in 2011 gestart voor wie contact zoekt met lotgenoten. Lotgenoten die met weinig of zelfs zonder woorden begrijpen wat je hebt doorgemaakt. Na je vrijwillige of gedwongen vertrek uit de groep kwam je voor veel nieuwe uitdagingen te staan. Wat waren en zijn jouw uitdagingen? Vind jij het fijn daar met lotgenoten over te praten?

Als je jouw volledige (of groot gedeelte van je) sociale netwerk bent kwijtgeraakt, kun je het gevoel hebben dat niemand begrijpt wat je hebt doorgemaakt en/of nu ervaart. Niet alleen wat betreft eenzaamheid, onbegrip, verwarring, boosheid of verdriet over wat er is gebeurt, maar ook het gevoel van vrijheid die je kunt ervaren. Er zijn specifieke uitdagingen, die zo’n nieuwe start in je leven na de groep of relatie met zich meebrengt.
Of wil je praten over de positieve ervaringen die je in de groep hebt meegemaakt? Ook daar is ruimte voor.
In het kort gezegd willen we elkaar ontmoeten vanuit begrip, respect en oog voor het nu en de toekomst.

OwnFreeChoice Praatcafé doet haar deuren weer open op zaterdag 17 maart 2018, van 14.00 tot 18.30 uur.

Het thema volgt.

Eerdere thema’s waren Verbinding, Triggers, Manipulatie, Lichaamstaal, Grenzen, Vrijheid, Spelender Wijzer, Omgaan met Verlies en Veiligheid. Tijdens elke ontmoeting in ons Praatcafé gaan we kort in op een ander thema. Daarna is er ruim gelegenheid voor individuele contacten en gesprekken, naar eigen inzicht en interesse.

Wil je ook komen? Dan ontvangen we graag je emailadres of telefoonnummer, zodat we contact met je kunnen opnemen. De uitnodiging ontvang je per email.

De gastvrouwen van het OwnFreeChoice Praatcafé:

Mieke van Wijk    Mieke van Wijk

Frances Peters   Frances Peters

http://www.ownfreechoice.nl

Locatie: Burgemeester de Withstraat 7, 3732 EK De Bilt

Heb je nog vragen? Mail of bel ons.
Mieke Barendregt: ht.vanwijk@gmail.com tel:06-41475722
Frances Peters: freechoice10@gmail.com tel: 06-10323202

Een bijdrage in de kosten is welkom.