Welkom bij FreeChoice

doorFrances Peters

Welkom bij FreeChoice

Welkom. Ik hoop dat je hier vindt wat je zoekt.

Je bent hier op de juiste plek als je zoekt naar informatie over dwingende en/of gesloten groepen, sekten of sektarisch gedrag. Voor jezelf of voor iemand die jou dierbaar is.

Of ben je hier terecht gekomen omdat iemand jou heeft verteld over deze site, omdat die persoon meent dat de ondersteuning of informatie die jij zoekt hier te vinden is?

Het kan ook zijn dat jij op zoek bent naar een ervaringsdeskundige coach of counsellor, die je kan helpen (weer) in je eigen kracht te gaan staan, met begrip voor en inzicht in de invloeden die een rol speelden in je leven. En je kan ondersteunen bij de zoektocht wie jij bent, zónder de groep.

Je bent van harte welkom te checken of ik de coach/counsellor ben die je zoekt, óf dat ik je kan verwijzen naar een coach/counsellor die misschien beter bij je past.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.  Je kunt kiezen voor een telefonische afspraak, een Skype ontmoeting of een afspraak in persoon.

Over de auteur

Frances Peters administrator

Werkzaam als Coach/Counsellor sinds 2010, met als expertise identiteitsontwikkeling en de impact van het opgroeien in een dwingende groep met sektarische kenmerken.

Geef een reactie