‘Hoe dwingend is mijn groep?’ Zelftest op Ontmaskermanipulatie

doorFrances Peters

‘Hoe dwingend is mijn groep?’ Zelftest op Ontmaskermanipulatie

Hoe dwingend is mijn groep?

Op de website Ontmasker Manipulatie vind je de zelftest: Hoe dwingend is mijn groep?

Deze test kun je hier gratis en anoniem doen: http://www.ontmaskermanipulatie.nl/zelftest/

Deze test meet jouw score op vijf kenmerken van dwingende groepen:

  1. Groepsdruk en -controle
  2. Afhankelijkheid van de leider
  3. Afstand tot de samenleving
  4. Gebruik van intimidatie
  5. Verlies van identiteit

Na afloop zie je de score van de test.

Ingeval je na het doen van de zelftest, met één van de makers van deze test, Arjan van Dijk of Frances Peters, hierover wil praten, ben je van harte welkom te emailen naar ontmaskermanipulatie@gmail.com. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Over de auteur

Frances Peters administrator

Werkzaam als Coach/Counsellor sinds 2010, met als expertise identiteitsontwikkeling en de impact van het opgroeien in een dwingende groep met sektarische kenmerken.

1 reactie tot nu toe

Monique VersteegGeplaatst op8:52 pm - sep 4, 2019

Ik ben Monique Versteeg,ik heb de zogenaamde transformatie proces een gedeelte gedaan ,maar ik ben door degene gemanipuleerd en denk nu vaak dat ik dingen niet goed doe ,kamp met angst en herstel woorden als ik het na mijn idee niet goed doe ,mijn identiteit is moeilijk teug te krijgen en voel me hier eenzaam in ,zou graag hulp willen ,
Mvg Monique Versteeg

Geef een reactie